...Meinaan vihdoinkin vapaailta, äiti vaikka kuinka hyvä kaipaa aikaa itselleen...se on vaan tunnustettava. Hunnilauman lapsijäsenet ovat nyt "maailmalla" ja äiteellä vihdoinkin aikaa olla vaan itekseen...tekee muuten hyvää...ees välillä :) Poika lähti vaellukselle ja tytöt isälleen, on todella hiljaista,eikä tarvitse tehdä ruokaa. Vaikka ruoanlaitto on kivaa joskus siihenkin tarvitsee tauon, tai ainakin minä tarvitsen. Elikkäs hella on kiellettyä reviiriä tänä viikonloppuna, jos ei ruoka lämpiä mikrossa ollaan ilman :)

Luca löysi miehisyytensä 10 vkoisuutensa kunniaksi, on ns. puksinut Siriä ja Tinoa koko hela illan...toooosi kivaa ;) ja muutenkin on koko illan ollut vauhti päällä. Nyt nukkuu...mikä on onkaan ihanampaa katseltavaa kuin koiranpentu joka nukkuu :) Ei kääk, se ei nukukaan....missä se on ???....Huh, leikki herra seepralla, ei siis hätää. Luca pitää Tinoa "the trampoliinina" eli koko ajan saa olla kieltämässä hyppimisestä TInon päällä, reppana kun ei osaa ärähtää pikkuiselle riiviölle. Siri jo muutaman kerran on Lucalle haukahtanut kun on korvien imeminen käynyt hermoille. Siri ja TIno aamulla lenkin jälkeen jo itse pyytävät päästä yläkertaan, hyvä niin. Eivät siis pidä rangaistuksena yläkertaan joutumista, vaan ilmeisesti helpotuksena :)

Yritän taas huomenissa päivänvalossa saada uusia kuvatuksia hunniemon koiruuslaumasta, jos vaikka saisi kaikki kolme poikaa yhteiskuvaa...tai sitten ei :)

Terkkua Anne-kasvattajalle...voimia sekä halauksia todella paljon ! Ealle...pusuttele Sannu-äitiä paljon ja hunniemonkin puolesta. Eijalle...viikon päästä nähdään, odotan sitä jo todella paljon. Systerille....rokkari-ilta kalenteriin merkitty eli käännytystyö voi alkaa :)