Nimittäin on ilta ja hunniemo on päässyt koneelle, mikä on aivan loistavaa niin pääsen tätä blogia rukkaamaan. Ja kun massut on täynnä ruokaa, tiskari ja pyykkäri hurisevat, sade ihan selvästi estää lenkille lähdön, hyvät ohjelmat tallentuvat digille...niin mitä muutakaan voisi tehdä...

Töiden jälkeen poikkesin, tietysti kuten aina, kaupassa ja tällä kertaa listalla on mm. uusi silikoninen suti (mikä sen virallinen nimi sitten lieneekin...voitelusivellin ??) ja uusi desin mitta. En voi ymmärtää mihin tästä huushollista on pienellä aikaa kadonnut edellämainittujen lisäksi perunankuorija ja kakkuvuoka ??? Perunankuorija hävisi mystisesti jo alkukesästä ja vaikka juhannusaattoiltana (juup luit oikein, rankka juhannus nääs heehhhee) siivosin keittiönkaapit ei sitä vastaan tullut. Ja nyt lisää kadonneita keittiötarvikkeita, onko täällä joku musta aukko joka imee ainoastaan tuonkaltaista kamaa ??? Pojan rippijuhliin leipoessa ja ruokaa laitettaessa nuo värkit olivat tallella mutta sen jälkeen ei missään, mystistä. No joka tapauksessa tänään hankin uusia ja tottakai mukaan tarttui yksi pokkari. Anne Holt: Presidentin salaisuus. Sormet syyhyää päästä lukemaan sitä, mutta ensin on edellinen Holt luettava loppuun ja mielellään ei ensi yönä...voisi olla taas tuskaa nousta aamulla töihin jos olisi lukenut lähes aamuun asti.

Mukaan tarttui myös uusi telkkarilehti, kyllästyin joku aika sitten tähän turhuuden turhuuslehteen; seiskaan ja olen nyt löytänyt paremmin palvelevan eikä ole edes kallis. Elikkäs osta Ilta-Sanomat saat telkkarilehden eurolla, ja on vieläpä hyvä ja fiksu lehti. Ilta-Sanomat jää kyllä lukematta, kun olen sen nettiversion jo päivällä tavannut. No joka tapauksessa; tulin kotiin, laitoin ruoan, pyykkärit käyntiin ja istahdin sohvalle, kourassa tuo telkkarilehti ja mitä hittoa minä teenkään ??? Ympäröin kynällä seuraavan viikon katsottavat ohjelmat ?? Siis haloo ??? Aarrgghhh, mikä mun on tullut ??? Keski-ikä ?? Pitääkö hankkia elämä ?...mutta kun ne on sellaisia ohjelmia mihin olen oikeesti koukussa ja jos en ehdi katsella pitää ne tallentaa digille ja katsella sitten mahdollisimman pian (=yöllä). Siis mun elämänihän ajautuu kriisiin jos en saa tietää kuka putoo missäkin huippumallikisassa, kuinka käy Marinin teorissa miehissä, mitä Housen mielessä liikkuu ja kun tuossa taannoin tuli hankittua MTV:n kanavapaketti on minut ja esikoisen koukuttanut AVA:n kasvunpaikka. Ja kunhan tämä syksy etenee tilanne pahenee, tulee Amazing Race, Täydelliset Naiset, Greyn Anatomiat, Muodin Huipulla yms. yms.

Tiedän tiedän, nyt joku ajattelee että nainen ota itseäsi niskasta kiinni, lähde lenkille tai jonnekin...mut kun mä en haluuu :) No huomenna ei tule telkkaria tuijotettua, töiden jälkeen pitää kiitää pankkiin ja hakea uusi kortti kun tämä vanha on voimassa enään tämän elokuun ja tätähän nyt ei enään pitkälti ole, sitten on kiidettävä kuskaamaan poikaa peliin ja sitten puunaamaan koiria. Lauantai aamuna kun pitäisi kiitää kohti koiruusnäytelmiä eli sinne kehän laidalle ja itse kehään. Sitten lauantaina pitäisi kuskata kuopusta Kendo-näytökseen ja sitten vielä ehtiä pojan kanssa edustusjoukkueen peliä katsomaan...tottakai ne normit ruoanlaitot ja pyykkäämiset kuuluu kuvaan tietysti...sitten mitään telkkaria enään ees jaksa katella...ja tuon kiitoputken jälkeen taas on ansainnut paon arjesta kaikenmaailman hömpän parissa jota tuo välkkyvä vekotin tuottaa.

Mutta nyt otan kehoituksista vaarin ja itseäni niskasta kiinni, tyhjään tiskarin ja pyykkärin ja raahaan julman emon lailla koiruusraukat tuonne kylmään ja sateiseen ulkoilmaan.