Meinaan eilinen ehtoo ei mennyt sitten ollenkaan hyvän suunnitelmani mukaisesti vaan koko minuutintarkka aikataulutus meni metsään.

Tarkoitus oli, että minä en sinne pojan peliin eilen lähde. Olin jo ajoissa (yli viikko) aikaisemmin ilmoittanut monelle monelle ihmiselle, että tällä kertaa minä en ole kuskaamassa poikia peliin vaan oma lapseni tarvitsee kyytiä. Ja kuinkas kävikään :( Kiitos vaan te "ihanat" ihmiset jotka ette ajattele muita kuin itseänne :( Vein pojan yhteislähtöön ajatuksena, että menen sieltä kauppaan ja sitten koiruuksien kanssa elukkalääkäriin. Tarkka aikataulu mielessä ja sellaisena, että pääsen nukkumaankin ennen aamua ja kaikki on reilassa tämän päivän lähtöjä ajatellen...kiire kun on ja tiukka aikataulu. Mutta eihän siellä mitään kyytejä tarpeeksi ollut, koko joukkue kun ei valmentajan autoon mahdu. Onneksi paikalle tuli rahastonhoitajamme, tai olisimme olleet todella pulassa. Mutta silti se ei poistanut sitä tosiasiaa, että oma poikani ja eräs toinen oli vielä kyytiä vailla. Eipä siinä sitten auttanut kuin tämän hunniemon ottaa käyttöön suunnitelma ä eli äkkiä jotain. Nämä kaksi poikaa kyytiin, hakemaan koiria kotoa ja kentälle talla pohjassa. Siellä sitten koiruudet boxista jaloittelemaan ja katselemaan pelin alkua, sitten takas autoon, elukkalääkärille ja sieltä takas kentän reunalle hakemaan poikia. Eli ei kaupassa käyntiä, pakkaamista, ei mitään. Kaupassa kävin pikaisesti pelin jälkeen kun poika oli koirien kanssa autossa eli ei puhettakaan että olisin hankkinut ne mitä olisi pitänyt, kunhan vain äkkiä jotain ruokatarvetta. Sitten kotiin ja pyykkiä kuivumaan, toista koneellistä pyörimään, Sirin puunausta, koirille matkaruoan laittoa ja niiden tavaroiden pakkaamista...ja huppista; yö tuli, nukkumaan pääsin kuitenkin ennenkuin tarvitsi herätä :) ...mutta eipä se yöuni kovin pitkäksi päässyt venymään.

Omien tavaroiden pakkaaminen ja osa pojan kamppeista jäi tyystin tälle päivälle ja siellä kaupassa käyminen. Yritän epätoivoisesti päästä karkaamaan töistä ees hieman aiemmin, muuten koko homma hajoaa kappaleiksi. Neljän aikaan kun pitäisi jo olla viemässä koiruuksia Annelle ja puoli kuusi lähdössä turnaukseen. Kämppä jää taas kerran hyrskyn myrskyn, sen laittamiseen ei taida tunnit piisata. Eli kiva tulla sunnuntaina katki poikki väsyneenä kotiin, lähteä hakemaan koiria kotiin ja sitten alkaa raivaamaan huushollia.

Tää on niin väärin :( Olen totaali kyllästynyt tähän pelaajien vanhempien toimintaan, mä en edes kehtaisi jättää lastani jonnekin kokoontumispaikalle tyyliin varttia ennen ja luottaa siihen, että kyllä sen joku huolehtii ja kuskaa. Minä en hyvällä tahdollakaan pysty näkemään tuollaista vastuullisten vanhempien toimintana, ei ne viisitoista vuotiaat nyt vielä aikuisia ole :( Olen totaalikyllästynyt kuskaamaan karmeeta laumaa pelaajia sinne ja tänne, ilman mitään vastinetta...ei ole kivaa näillä bensanhinnoilla. Ja varsinkin, että sen kerran kun olisit tarvinnut apua niin ei tipu eikä heru.

No ainakin tämä helpotti ratkaisua, että tämän emon joukkueenjohtaja hommat loppuu tähän kauteen. Eipä ole sitoutumista mihinkään kuskaamiseen, vaikka siellä olisinkin niin vailla vastuuta muusta kuin omasta lapsestaan. On varmaan tilalle innokkaiden jono :(

Huoh, pikkusen alkaa tämä raivo laimentua :)