Vihdoinkin se siis on tämä perjantai. Tässä ruokatauolla on hyvä parisen sanasta kirjoittaa, kun ilta menee sellaisesssa vauhdissa että tuskin ehdin.

Tänään pitäisi siis töiden jälkeen kiitää pankkiin hakemaan sitä uutta korttia (niin eihän tässä ole ollut kuin koko kuukausi aikaa sitä hakea..mutta miksi voi miksi pankit menee niin aikaisin kiinni ???), sitten pojalle ajokorttilupaa poliisilaitokselta ja sitten kauppaan, jotain ruokaa ja sitten pitääkin jo lähteä pojan kanssa peliin. Kun sieltä kotiudumme onkin edessä Sirin pesu ja kuivaus, Tinolle riittää pelkkä harjaus. Molempien kynnet pitää myös leikata, eli tiedossa Sirin kanssa julmettu huuto...sori vaan naapurit jos on jo melkoisen myöhä kun tuohon puuhaan pääsen. Kai ne tavaratkin pitäisi tsekata valmiiksi, ettei sitten aamulla puolipökerryksissä tarvitse kuin ottaa koirat ja kamat ja lähteä. Mutta miksi ihmeessä tämä kaikki aina jää viime tinkaan, miksei voi ennakoida, ei ikinä.

Huomenna sitten kahdeksan aikaan pitäisi olla menossa, kehät alkaa yhdeksältä. Onneksi on lähinäyttely, kerrankin. Luulenpa, että koko homma on melkoisen äkkiä ohi, tipsuja kun oli ilmoitettu yli 90 ja meillä nuo suuret näyttelyt eivät ole olleet kovin tuloksellisia...Tinolla varsinkaan, värillä kun on liian usein väliä. Mutta jos Tino nyt sen EH:n saisi, niin sitten pitää/saa jäädä vielä kasvattajaluokkaan. Toivon kyllä, että näin käy, kun olisi meitin kasvattajan eka kasvattajaluokka. Mutta näkee sitten kuin käy. Tulen sitten kertoilemaan. Sitä Tinon viimeistä sertiä on kyllä tuolta turha edes haaveilla, kai sekin jostain tupsahtaa ja herrasta kahden maan valio samalla...mutta ei se päivä kyllä huomenna ole...

Ruokakin pitäisi siis tänään olla jotain mallia pika, ei siis mitään uusia ja ihmeellisiä virityksiä tiedossa. Mutta kaipa sitä täs päivän mittaan keksii mitä nopeasti taikoo esille. Kuopukselle pitäisi vielä saada järjestettyä huomiselle kyyti Kendo näytökseen ja takaisin, poika pääsee edustuksen peliin tarvittaessa pyörällä. Mistähän taas löytyisi se pelastava henkilö joka haluaisi kuopusta kuskata, huoh. Alkaa olemaan ehdokkaat jo hieman vähissä.

Että tälläistä, sunnuntaina sitten saa nukkua ja huilata.