No niin vihdoinkin saan aikaiseksi päivittää tätä blogiani, tämä hunniemon on ollut viikon päivät kipeä ja äärimmäisen väsynyt eikä ole jaksanut koneelle istahtaa.

Reilussa viikossa on taas tapahtunut kaikenmoista ja suurinpana niistä on, että: Tinosta tuli viime sunnuntaina iskä :) Sannu-äiti pakersi maailmaan viisi suloista pentusta. Kolme poikaa, Laku-Pekka, Ufo-Mies ja Vipo sekä kaksi tyttöä, Aurinko ja Ruusu. Pojista kaksi vaikuttavat bläkkäreiltä ja yksi punaiselta. Tytöistä Aurinko olisi soopeli ja Ruusu punainen, ainakin tällä hetkellä olisi tälläinen käsitys hunniemolla. Ja pitihän niitä söpöliinejä heti maanantai-iltana kiitää katsomaan ja kuvaamaan...eli tässä teille söpöjä pikku "Tinosia":

1994847.jpg
Kaikki viisi koolla

1994848.jpg
Ylpeä ja iloinen sekä niin niin hyvä äiti, Sannu, pikku "Tinosineen"
1994852.jpg
Pikkuinen Aurinko-tyttö

Ja tietysti vielä pakollinen kuva isästäkin:
1994854.jpg
Tino eli Sannun synnytyksen hengessä mukana kuten huomaatte :)...mikä myötäelämisen kyky...heh heh

Kuvia tulee taatusti lisää näistä söpöyksistä kunhan taas kameran kanssa paikanpäälle ehdin ja pentuset hieman kasvavat.

Mitäs muuta, no tänään kieppasin Sirin ja Tinon kanssa Hämeenlinnassa kehissä. Kiitos "Anne-täti" kuskaamisesta ja Sirin loistavasta, taas kerran, esittämisestä. Päivä oli hyvä vaikka lopullista menestystä ei tullutkaan, mutta aina kun seura on hyvää ja koiruudet esiintyy ilokseen ja edukseen ilman suurempia jumpitteluja on hyvä reissu. Tino sai EH:n, värillä oli taas kerran väliä ja lisäksi Tinoa ei oikein huvittanut koko homma.. meni vähän tyyliin "kiviäkin kiinnostaa" ja lausunnossakin kaiken kehumisen lisäksi luki, että voisi olla hieman enemmän ulospäin suuntautunut :) Siri oli sitten ERI2 ja lausunto oli pelkkää kehumista. OIkeastaan olisin ihmetellyt suuresti jos olisi ollut jotain moitetta, Siri kulki todella kauniisti ja vauhdikkaasti, on parhaimmassa turkissa kuin koko ikänään ja asennekin oli kohdallaan. Anne kiitos, kun saat Sirin aina esiintymään niin hienosti ja jumpittelemattakin kuten tänään näimme. Ai niin, tämän emon mieltä aina lämmittää lausunnossa sanat: hyvin esitetty :)

Luca on sama pikkuinen riiviö, hampaiden vaihtumista odotamme Todella paljon...pureminen ja pureskelu ovat täällä nykyään(kin) arkipäivää. Tino ja Luca ovat löytäneet toisensa ja kaveruus loistaa, leikitään, painitaan, syödään ja nukutaan yhdessä...Sirin haukkuessa taustalla, ilmeisesti vanhaherra komentaa kakaroita olemaan kunnolla :) Lucaakin on kuvattu ja kuvia laittelen tännekin kun vain ne ensin kamerasta saan koneelle siirrettyä. Tämä tällä erää...

Tiedä missä maailmassa tämä hunniemo elelee, ilmeisesti jossain toisessa ulottovuudessa, kun oli pentusten sukupuolet aivan väärin muistanut. Mutta nyt ne toivottavasti ovat oikein :)