No niin maanantai, Luca haettiin kotiin perjantai-iltana ja vielä ainakin kaikki on mennyt hyvin. Perjantaina poikaa pikkuisen jännitti uusi koti ja liikkuminen tapahtui neliön kokoisella alueella. Jo lauantaina juoksenteli iloisesti koko alakerrassa. Yöksi aitasin Lucan sänkyni viereen ja siinä koiruus nukkui koko yön omassa kopassaan, kerran piippasi ja sitten nukkui aamukuuteen. Sunnuntai aamuna heräsi vasta puoli seitsemän ja tänään pikkasen ennen seitsemää. Paperille on tehnyt kaikki asiansa hienosti ja eilen pelkästään ulos. Odottelen tässä koko ajan, että koska tulee takapakkia, eihän tuo sisäsiisteys opettelu nyt noin helposti voi mennä :)

Yölläkään ei käy paperilla, eikä laske alleen vaan nukkuu koko yön tyytyväisenä. Ruoka maistuu, kunhan nappulat ovat liottamattomia ja jauheliha raejuustolla. Leikkii iloisesti ja kulkee hihnassakin hienosti.

Siri vielä väistää Lucaa ja onkin ollut melko paljon yläkerrassa, eilen jo makasi melko lähellä ja istuikin Lucan vieressä. Tino on ollut pennusta kiinnostuneempi ja "hurjia" takaa-ajo leikkejäkin on jo nähty...Tino edellä ja Luca perässä. Antaa hypätä niskaan jne. mutta lähtee pois ja hyppää sängylle tai sohvalle kun saa tarpeekseen.

Aitaaminen, kun ei olla kotona, ei Lucasta ole yhtään kivaa ja huuto on melkoinen, tänä aamuna oli jo murtautunut ulos emon muka niin varmasta aitauksesta :) Esikoinen soitti hämmästyneenä, että enkö ollutkaan aidannut Lucaa kun kaikessa tyytyväisyydessä koiruus vetelee sikeitä keskellä olohuonetta kun hän tulee suihkusta. Okei siihen taisi jäädä yksi heikompi kohta ja Luca on keksinyt sen, käskin esikoista laittamaan varmistuksen siihen kohtaa että pysyisi aitauksessa sen aikaa kun nuoremmat tulee koulusta. Näkee sitten onko pysynyt ;)

Kuvia yritän ehtiä laittaa illalla.

Mutta tästä se elo sitten kolmen koiruuden kanssa on alkanut ja vielä ihan kivuttomasti :)