Kyllä kyllä se on totta emon pikku Siristä tuli tänään Eestin muotovalio Pusu

Siri ja Tino lähtivät eilen Anne-kasvattajan matkassa kohti Vironmaata ja siellä Sillamäkeä. Ja siellä se potti sitten jysähti !

Suvijan Sirius "Siri" VSP, PU1, AVO ERI1, SERT, EE MVA

Suvijan Miros La "Tino" PU3, AVO ERI3

Elikkäs Siri sai kolmannen sertinsä Virosta ja tuli Eestin valioksi, JEEEEEEE !

Kiitos Anne koko sydämestäni, että taas jaksoit pojat sinne viedä ja kiitos Sirin esittämisestä. Sinun ansiotasi nuo sertit ovat. Olen niin onnellinen.

Huomenna pojat tulevat kotiin ja emon on tehtävä Sirille ja muillekin valiokakkua, pitähään tätä juhlia. On tämä kuitenkin sen verta suuren työn, julmetun ajan ja vielä suuremman rahasumman takana oleva juttu. Sanoinko jo että mä olen niin onnellinen Nauru

Emon eka valio, huoh. Niin että varokaa vaan tuttavat ja vihamiehet tästä saatte kuulla vielä pitkäääääään.

Nyt sitten tarvitaan Sirille se yksi ja ainoa serti Suomesta ja tulee myös Suomen valioksi sekä Tinolle yksi serti joko Virosta tai Suomesta. Eli suuntaamme siis kehiin uudella innolla. Kyllä ne vielä jostain rapsahtaa. Ja nyt tietysti joku miettiit, et kuinkas Luca ? No Luca aloittaa pikapuoliin kehäharjoitukset ja sitten katsotaan minne mennään ja mennäänkö. Ensin emon ja Lucan pitää löytää ns. yhteinen sävel ja tehdä hommasta kivaa molemmille. Pakolla ei toimita. Ja onhan tässä aikaa, Sirikin valioitui vasta reilun 6 vuoden iässä ja Luca on vasta 8 kk. Ja koska iskä on niin kyl se poikakin, jossain vaiheessa.

Huomenna kun pojat tulee kotia, kuvaan emon pikku valiota ja laittelen sitten kuvia tännekin. Juu juu mut kun mä olen NIIN NIIN onnellinen, niin pakko hehkuttaa koko ajan. Nyt lähden katsomaan olisko puhelimessa vielä joku jolle en ole soittanut ja kertonut. Sori vaan kaverit Silmänisku