Aivan käsittämätön viikonloppu takana, eilinen meni toipumiseen eli lähinnä untenmailla :) hunniraukatkin joutuivat tyytymään Hesen antimiin...reppanat ;)

Viikonloppu alkoi perjantaina iloisilla uutisilla, esikoinen oli saanut töitä...jee ! Pääsi ohjaamaan 4-6 vuotiaiden satujumppaa, ei siita kauheesti rikastu, mutta taskuraha on aina tervetullutta ja työkokemus vielä enemmän. Ja erittäin ylpeä olen siitä, että en patistanut hakemaan vaan oli aivan itse keksinyt jutun ja toiminut...eli koko homma tuli minulle suuren suurena yllätyksenä.

Toinen iloinen yllätys, joka liittyy myös esikoiseen, on että hän pääsi hakemaansa show-tanssin kilparyhmään. Eilen oli karsinnat ja paikka niiden jälkeen aukesi, kauan on siitä haaveillut ja nyt kun ekan kerran rohkaistui hakemaan heti tärppäsi. SM-kisat sitten edessä toukokuussa 2009. Kyllä hunniemo on taas ylpeä :)

Koiruuksien iloisista yllätyksistä tuonnempana, sekä Siriuksen suloisista jälkeläisistä...emo menee niitä tänä iltana rapsuttelemaan :) Kuvia siis lauantain kehistä ja pentusista luvassa, ehkä jo tänä iltana tai sitten huomenissa.