No niin, eli lauantaina 30.8.2008 oli siis Tampereella ryhmänäyttely ja päivä oli yllätyksiä täynnä. Tässä siitä pieni kuvakertomus:


Ensin meitä koski tietysti avoimen luokan urosten arvostelujen vuoro. Tino sai erin ja oli kilpailuluokan 4. Siri sai myös erin ja oli kilpailuluokan 3. Elikkäs velipoika voitti toisen :) Tämäkin jo pelkästään oli mieletön yllätys, olihan avoimessa luokassa 14 tipsua ja vain muutama sai erin. Yllätys oli myös, tottakai, sijoittuminen. Olihan Siri melkoisen karvaton ja Tino, no Tino nyt on musta ja niin usein (liian usein) värillä on väliä.

1871323.jpg

Kuva: Sarla Mäkäräinen
Kuvassa on "Suvijanin pojat" eli Tino pöydällä, sitten vuoroaan odottelee Sirin veli Sibbe ja viimeisenä luimistelee Siri.

Mutta suurimman yllätyksen tuotti kasvattajaluokka. Kasvattajamme Anne osallistui ensimmäisen kerran kasvattajaluokkaan ja kuinkas kävikään...Jee, olimme Tipsujen ROP kasvattajaluokassa. Okei, pakko sanoa, että olimme kun olin siinä mukana Tinon kanssa :)
Paljon paljon onnea Anne ja Suvijan kennel !!!

1871319.jpg
Kuva: Martina Mäkäräinen

Tässä sitä sitten ollaan ROP eli Ea ja Myy, Anne ja Mimmi, Sarla ja Idja, sekä Hunniemo ja Tino.

Sitten päästiin ekan kerran elämässä isoihin kehiin eli BIS kehään. Siellä aattelimme, että nyt viimeistään menee vain naaman näyttämisellä ja kuhan käydään kääntymässä...
1871322.jpg
Kuva: Martina Mäkäräinen

Mutta kuinkas kävikään, kahdeksasta kasvattajaryhmästä meitit valittiin jatkoon eli neljän parhaan joukkoon. Tässä sitä asetellaan koirakkoa kasaan ja pulssi on lähes mittaamattoman korkealla.

Ja kuinkas sitä sitten kävikään...oltiin BIS3 !!!:) Ei tätä voi vieläkään uskoa ;)
1871320.jpg
Kuva: Martina Mäkäräinen

Vielä kerran: ONNEA ANNE, olet ansainnut tämän ! Emme ikinä unohda tätä päivää !