Niinpä niin, sitä jotenkin on ajatellut että kun lapset ovat jo noinkin isoja alkaisi edes jossain mielessä helpottamaan. HAH, p***puhetta !

Esikoinen on jälleen kerran arestissa, tällä kertaa kaksi viikkoa ja opintotuet menee muutaman kuukauden siirtona pois neidin tililtä. Harkoissa saa käydä ja seuraavasta mokaamisesta menee nekin jäähylle kuukaudeksi. Alkaa neidin moka% olla täydet sata, ainakin lähellä sitä.

Kesällä teki 14 tunnin katoamistempun ja sai minut aivan tolaltani. Nyt sitten vuorossa jotain aivan uutta. Viime viikonloppuna kun olin siellä Kauhajoella pojan kanssa, piti tyttöjen olla isällään, siis piti tai toinen olikin niinkuin piti mutta toinen ei. Esikoinen oli päättänyt pikkusen "pitää hauskaa kavereiden kanssa" ja meillä, mikäs sen sopivampi paikka kuin kotona josta äiti on satojen kilometrien päässä :( Ei ajattelu riitä ihan seurauksiin saakka. Sunnuntaina kun tultiin kotiin oli eteisessä vastassa muovikassillinen roskia, sisältöinään lonkeropaketin kuoria, viinapulloja yms. "kivaa" :( Siitä keskusteltiin ja neiti vakuutti että perjantai-iltana pari kaveria poikkesi ennenkuin meni isälleen. Just ja minä tyhmä uskoin ! Eilen sitten selvisi, että pojalta on kadonnut 150 € rahaa. Ja sitten aloin purkamaan tätä vyyhtiä urakalla ja sain kuin sainkin tunnustuksen tai ainakin osia siitä. Eli lauantaina ne kaverit meillä olivat olleet, ainakin 4 muuta tyttöä. Olivat vähän ottaneet alkoa ja jutelleet. Niin ja naapurien mukaan polttaneet norttia takapihalla, kävin meinaan kyselemässä että onko meiltä kuulunut meteliä. Ei onneksi mainittavasti. No joka tapauksessa nyt on pojalta melkoinen summa rahaa hukassa ja luottamus neitiin miinusmerkkinen.

Jatkossa kun on menossa isälleen minä otan kotiavaimet pois, ainakin aluksi. Eihän siitä tule mitään, että silloin harvoin kun saan sitä ns. omaa aikaa ilman lapsia, mun pitäis istua kotona päivystämässä ettei vaan tulla ja pidetä bileitä :( Nytkin olen ollut lasten kanssa jo viisi viikkoa, niin että aina joku on ollut kotona eli ei ole ollut ees sitä joka toista viikonloppua vain itselle. Ja suoraan sanottuna kolmen teinin äitinä joka päivystää 24/7 ja kuskaa sinne ja tänne, kaipaan sitä viikonloppua kun saa vaan olla itekseen koiruuksien kanssa...ilman että koko ajan vaaditaan jotain.

Koskahan tää helpottaa ???