Eli sanalla sanoen kiire :) Säntäilyä sinne ja tänne, toivoen että ees suurin osa siitä mitä piti tulee hoidettua.

Hankintoja pikkuiselle Luca-pojalle on tehty eli nyt löytyy panta ja hihna, kompostikehikko ja taikakuutioaitausta, pari pikkuista ruokakuppia, pari uutta lelua (juu näitähän ei meillä ennestään olekaan) ja oma nukkumakoppa. Tosin lelut omi Siri ja Tino :) Ja Siri on jo muutaman kerran pedannut Lucalle petiä kuntoon. Ai niin tuli sitä ostettua pikkumiehelle muutama luu ja purukenkäkin odottamaan. Niin ja varmuuden vuoksi muoviletkua. Eli suurin osa tarvikkeista on jo odottamassa, itse päähenkilö vielä puuttuu.

Ensi viikolla on sitten ohjelmassa kompostin kasaaminen, Luca tullaan ns. eristämään keittiöön silloin kun kukaan hunnilauman ihmisjäsenistä ei ole paikalla. Näin taataan pienelle turvallisempi olotila ja samalla Sirille ja Tinolle rauhaa pennusta. Taikakuutioaitaus tarvitsee myös rakentaa, sillä  estetään Lucan pääsy rappusiin ja tuon aitauksen yli Siri ja Tino taasen pääsevät, joten heidän yläkertaan kulkemisensa on siten ratkaistu...ainakin teoriassa :) Ja otetaan ensi viikon ohjelmaan vielä johtojen letkutuskin, ihan varmuuden vuoksi. Eli ostin metrikaupalla kirkasta vahvistettua puutarhaletkua joka halkaistaan ja sinne pujotetaan suojaan naskalihampailta alakerran johtosysteemit. Onneksi niitä johtoja ei kauheasti ole. Mutta päätin, että helpommalla pääsemme kun ennakoimme ja letkutamme nekin muutamat johdonpätkät. Vahtimista kun pentusessa muutenkin piisaa.

Mutta nuo on ohjelmassa vasta ensiviikolla ensin pitää selvitä loppuviikon "koettelumuksista" :)

Tänään pitää illalla kiikuttaa Siri ja Tino heisimadotukseen, äiteen pojat kun lähtevät näyttelyreissulle Viroon, ekan kerran ilman äitiä..kauhee miten mä pystyn ne sinne antamaan :) Mutta hyvässä seurassa pojat reissaavat eli kasvattaja-Anne ja Ea lähtevät poikien ja parin tyttösen kanssa. Emo jää sitten Suomen puolelle peukuttamaan sertien toivossa :) ...mutta jos niitä ei tule, ei sekään haittaa...yhtä rakkaita ja hyviä nuo koiruudet kumminkin ovat, aina, riippumatta nauhojen väreistä.

Olisi tämä emo sinne Viroon lähtenyt, mutta minua tarvitaan muualla. Eli lähden pojan jalkapallojoukkeen kanssa Kauhajoelle turnaukseen. Kiva viikonloppu siis tulossa...parikymmentä viisitoistakesäistä poikaa ja minä sekä valmentaja...vieläköhän jostain saisi rauhoittavia ison kasan :) Eli tämän emon viikonloppu kuluu "rattoisasti" nauttien kentänreunaelämästä koulumajoituksella...kun nyt ei sataisi...ainakaan koko aikaa...

Eli tässä olisi nyt sitten vielä tiedossa tuo koiruuksien eläinlääkärikeikka, pojalle pitää vielä tehdä muutama futishankinta, pakata pitäisi omat, pojan ja koirien tavarat, Siri pitää pestä ja pyykkiäkin pitää vielä pestä. Sori vaan naapurusto, mutta pojalla on peli tänään illalla (sinne en ehdi lähteä) pitää pelikamppeet vielä pyöräyttää koneessa, eli iltamyöhällä. Tytöt menevät huomenna isälleen viikonlopuksi, tosin esikoinen käy kyllä päivittäin marsuja ruokkimassa ja leikittämässä. Huomenna karkaan töistä hieman aiemmin, että ehdin viemään koiruudet Annelle ja sitten pitää kiitää jo turnausreissun yhteislähtöön.

Eli meitin normi viikonloppu :) Onneksi ei kuitenkaan. Voipi ens viikolla olla hieman väsähtänyt emo.

Viron kuulumisia pääsen sitten vasta joko sunnuntai-iltana tai maanantaina kertoilemaan, niin ja turnauskuulumisia.

Pitäkää peukkuja sekä tuonne Viron puolelle, että kaikki menee siellä hyvin ja tänne Suomen puolelle, että kaikki menee täälläkin hyvin.