Eilen eli maanantai-iltana Tino-pikkuinen kotiutui reissusta ja voi sitä metelin määrää minkä Siri ja Luca saivat aikaan. Tino hieroi itseään jokaiseen mattoon ja sohvaan ja sänkyyn jne. jne. ja sitten nuoli läpimäriksi sekä Sirin että Tinon. Ja jotta kotiipaluu olisi "mukava" lähimme Mikan kanssa viemään haukkuslauman neljän kilsan lenkille :)

Ja sit niitä kuvia, Lucan yks vee kuvat ovat jotenkin hävinneet mutta Tinon viis vee kuvia yms. olis tässä tarjolla:

Sumea kuva kakusta jossa on maksalaatikkopohjalla kinkkurouhetta, härkätikkuja sekä juustopalloja

Herra viis vee eli Tino maistelee eli siis siirtää karmeet juustopallot pois todellisen herkun tieltä eli maksalaatikon. Taustalla Siri harkitsee, että kannattaako ollenkaa ees tsekata mitä olis tarjolla...

Aito ja alkuperäinen eli Siri nautiskelee elostaan sohvalla...rahvas eli kaikki alamaiset eli kaikki muut istukoot vaikka lattialla kun hänen korkeutensa lojuu sohvalla

Ei pääse ees herra viis vee eli Tino sohvalle kun aito ja alkuperäinen eli Siri on sen vallannut

Ei siis sohvalle pääse ees pahnanpohjimmainenkaan eli Luca. Huom koiruutta ei tässä kuvassa potkita päähän tai tallata vaan suoritetaan koiruuden täyspainoista koko kropan rapsutusta. Ja Luca tuijottaa yhtä Tinon kakusta jäljelle jäänyttä juustopalloa, huom kuvan oton jälkeen ei kyseistä juustopalloa enää tavattu matolta :)

Jaa miten siellä Viros kävi ? Noooo....Tino suorastaan räjäytti koko paikan, lauantaina pihalle EH:lla ja sunnuntaina T:llä...että sellaista tällä kertaa...arvostelut kyl naurattavat tätä emoa vielä pitkään...matala mutta leveä runkoinen...mitä meitin Tino vai ??? :) No mitäs tästä tyhmät tuomarit ja se siitä, pääasia et koiruus on turvallisesti taas kotona.