...takana on joulu, uusivuosi ja loppiainenkin, eikä tämä emo ole saanut tekstin tekstiä aikaan. Onnetonta touhua Kieli ulkona No pakko puolustautua, tässä on kumminkin muutto takana tai ei se edes vielä kokonaan ole takana mutta voiton puolella kumminkin ja uudessa kodissa ollaan asusteltu jo kuukauden päivät, sitten tuli tuo joulu hössötys ja sitten tietokoneen pentelekin meni ja ilmoitti yhteistyön olevan loppu ja tietty samana päivänä kun nettiyhteys tänne uuteen aukesi. No nyt tälläisellä ikivanhalla kannettavan raadolla tässä yritetään selvitä ja kyllä tämä nyt toimii kunhan vain aikaa ja hermoja piisaa, on meinaan hieman hitaanlainen.

Siri ja Tino lähtevät tänään Annen ja Ean kanssa ulkomaille, suuntaavat tuonne Tarttoon pariinkin näytelmään. Ja emo jääpi Luca hiiwiön kanssa pitämään kotia pystyssä ja kun kerrankin ovat kaksin kotona käyttävät aikansa hyödyllisesti...eli joko reenataan Lucan kanssa temppuja ja sitä kuinka ulkona voi kulkea tempomatta sinne ja tänne ja ettei jokaista ihmistä, koiraa, autoa jne. tarvitse räksyttää alimpaan maanrakoon ja ettei kaikkia oksia, pensaita, puita tarvitse jyrsiä majavan lailla. Niin eikä aurasmerkkejä todellakaan ole tarkoitus kerätä mukaansa, vaikka ovatkin niin niin sopivan kokoisia mukana kuljetettavia. Ja kai sitä näytelmämeinikiäkin pitäisi taas vähän reenata, tuo paikallaan oleminen kun ei ole Lucan vahvimpia puolia. Tai sitten ei reenata vaan huilataan ja levätään sekä tehdään päättömiä juokse sinne ja tänne lenkkejä. Arvata saapi kumpi vaihtoehto on todennäköisempi Silmänisku

Niin ja tottakai pidetään peukkuja kotopuolessa, että poikien reissu menisi hyvin ja ennenkaikkea turvallisesti. Viimeiset sertitkin tietty kelpaavat kotituomisiksi Coolmutta tärkeintä on kuitenkin että kaikki menee hyvin ja ilman ikävyyksiä.

Uusia kuviakin tarvitsisi laittaa taas esille, mutta tämän koneenrakkineen hitauden takia saattaa jäädä aikomukseksi, mutta yritän joku päivä.

Sellaista tällä erää. Ai niin kaikille nyt sitten oikein hyvää tätä vuotta !